Ik ben geboren in 1962. Als kind besteedde ik veel tijd aan creatief bezig zijn. Mijn vader was bouwkundige. Het gegeven dat hij een huis kon ontwerpen aan de tekentafel en dat dat huis daarna dan ook werkelijk gebouwd werd, boeide mij enorm. Op latere leeftijd volgde ik zelf cursussen binnenhuisarchitectuur. 

Door mijn oma ontdekte ik het plezier in textiele werkvormen. In die tijd werd ‘handwerken’ vooral gezien als ambacht ten behoeve van praktisch nut. Ik leerde van haar allerlei technieken waarmee ik al snel mijn eigen creaties ontwierp. Mijn creaties krijgen vorm door een combinatie van schilder- en naaldwerktechnieken met acrylverf, textiel en natuurlijke materialen. Ik vind het een uitdaging om via een intuïtief ontstaansproces tot nieuwe andere toepassingen te komen. Daarbij vind ik vooral inspiratie in de natuur en in kleuren, vormen en structuren. Ook wat in mijzelf leeft, beweegt en verandert inspireert mij.

Ik werk graag abstract om de vrije ruimte te laten voor de ervaring, met of zonder verbeelding. Nieuwe toepassingen van bestaande technieken en gebruikte stoffen en materialen die zich spontaan aandienen dagen mij uit. Ook bij de fijne naaldkunst ontstaat het ontwerp onder mijn handen.

Op verzoek werk ik ook in opdracht, abstract en figuratief. De opdracht ontstaat in samenspraak met de opdrachtgever, het persoonlijke verhaal achter de opdracht inspireert mij tot een authentiek werk. Graag verwerk ik dan ook materialen in het kunstwerk die door de opdrachtgever zelf worden aangedragen. 

Naast mijn kunstenaarschap werk ik als organisatie- en beleidsadviseur en (kunstzinnig) coach.