Ik ben geboren in 1962. Zodra ik iets met mijn handen kon vastpakken en daarmee kon sturen, ging ik tekenen en leerde ik diverse textiele werkvormen en technieken te gebruiken. Mijn opleiding is pedagogische academie met aanvullend de akte K voor textiel werkvormen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen binnenhuisarchitectuur gevolgd.

Als organisatieadviseur ligt mijn kracht in onderzoeken, analyseren en in het creatief denken. Deze beide kanten komen ook steeds terug in mijn werk als beeldend kunstenaar. Los van elkaar en in combinatie. Een rijke inspiratiebron is de natuur die door de seizoenen heen een voortdurende beweging en verandering toont. In mijn werk combineer ik technieken uit de toegepaste kunst met natuurlijk materiaal en acrylverf. Ik vind het een uitdaging om via een intuïtief ontstaansproces deze materialen en technieken bij elkaar te brengen en op een andere manier toe te passen. Ik werk graag abstract om de vrije ruimte te laten voor de ervaring met of zonder verbeelding.

Af en toe werk ik ook in opdracht, abstract en figuratief. De opdracht ontstaat in samenspraak met de opdrachtgever, het persoonlijke verhaal acher de opdracht inspireert mij tot een authentiek werk. Soms verwerk ik materialen in het kunstwerk die door de opdrachtgever worden aangedragen.